2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Plakası için dönünce yakalandı

ARACIYLA GENCİ ÖLDÜRDÜ, PLAKASINI ALMAK İÇİN DÖNÜNCE YAKALANDI

Bursa'da yolun karşısına geçmek isteyen genç, alkollü sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaçan alkollü sürücü, düşürdüğü plakasını almak için geri gelince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bursa-İzmir yolunun 19. kilometresinde meydana geldi. Görükle TOKİ Konutları'ndaki evine gitmek için iş yerinden ayrılan Sezen Akarsu'ya (25), M.K. (44) idaresindeki 16 YC 842 plakalı otomobil çarptı. Yolun karşısına geçmek isteyen gence çarparak hızla uzaklaşan aracın ön plakası olay yerine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalılıklar arasında hareketsiz yatan Sezen Akarsu'yu buldu. Kaza yerine gelen 112 ekibinin müdahalesine rağmen genç hayatını kaybetti.

Bir süre sonra otomobil sürücüsü M.K., düşen plakayı almak için geri gelince polis tarafından gözaltına alındı. Sürücü M.K.'nin 120 promil alkollü olduğu iddia edildi. "Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebep olmak" suçundan hakkında işlem yapılan sürücü, alkol raporu için Çekirge Devlet Hastanesi'ne getirildi. Şüpheli sürücü, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Bu arada otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Akarsu'nun cesedi, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

ARACIYLA GENCİ ÖLDÜRDÜ, PLAKASINI ALMAK İÇİN DÖNÜNCE YAKALANDI
ARACIYLA GENCİ ÖLDÜRDÜ, PLAKASINI ALMAK İÇİN DÖNÜNCE YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 14:51:03
Güncelleme :6 Mayıs 2011 Cuma 00:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?