4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Playstationlu otomobile yoğun ilgi

İÇİNDE PLAYSTATION BULUNAN OTOMOBİLE BÜYÜK İLGİ

Bursa Oto Show 2009'da içinde oyun sistemi bulunan Chery marka araçlar, vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Araç içinde bulunan 3 ekrandan film izlenebilirken, kurulu bulunan playstation sistemi ile de oyun oynanabiliyor.

Tüyap Bursa Uluslararası Kongre ve Fuar Alanı'nda 24 Ekim'de düzenlenen törenle açılan Bursa Oto Show, hafta sonu vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Bursa, Kocaeli, Sakarya illerinden birine 500 milyon dolarlık yatırım ile tesis kurmak isteyen Chery'nin araçları ise en çok merak edilen otomobiller arasında yer aldı. İçinde 3 ekran ve playstation bulunan Tiggo modeli, ziyaretçiler tarafından dikkat çekti.

Daha önce Diyarbakır ve Adana fuarlarına katıldıklarını ifade eden Mermerler Otomotiv Yedek Parça Müdür Yardımcısı Mesut Özdemir, çok büyük ilgi gördüklerini kaydetti. Otomotiv ile ilgili bilgi veren Özdemir, aracın 2 bin motor hacim ve otomatik şanzımana sahip olduğunu söyledi. Tiggo'nun 136 beygir güce sahip olduğunu anlatan Özdemir, Türkiye'de 4 bin adet ile en fazla sattıklarını kaydetti. Bursa Oto Show'da da çok ilgi gördüğünü açıklayan Özdemir, "Aracın içinde yer alan DVD, navigasyon sistemleri

seyahatte ciddi kolaylık sağlıyor. Tiggo'da DVD, VCD, MP 3, MP 4 kullanma olanakları bulunuyor. Arka koltukların başlıklarında 2, ön konsolda da 1 adet monitör var. Playstation oynayabilme de alternatif olarak yer alıyor. Playstation çocuklar için de avantaj sağlıyor. Bursa Oto Show'da da özel fiyat uyguluyoruz. 44 bin 990 TL'ye sattığımız araca inanılmaz ilgi var" diye kaydetti.

İÇİNDE PLAYSTATION BULUNAN OTOMOBİLE BÜYÜK İLGİ
İÇİNDE PLAYSTATION BULUNAN OTOMOBİLE BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 09:20:03
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 14:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?