2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Polis gecesine yıldız yağdı

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen geceye adeta yıldız yağdı. Gecede sahne alan Yıldız Tilbe, Arzu Arman, Selami Şahin, Mustafa Keser emniyet mensuplarını ve ailelerini coşturdu. 

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen geceye çok sayıda vatandaş, polis ve ailesi katıldı. Gecede ilk olarak Arzu Arman sahne aldı. Söylediği hareketli parçalarla salonu dolduranları coşturan Arman, kimi zaman da duygulandırdı. Arman'ın ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Selami Şahin, unutulmaz parçalarını polisler için seslendirdi. Salona inerek seyirciler arasında dolaşan Şahin, minik hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranları Selami Şahin'i öpebilmek için kıyasıya yarıştı. Usta sanatçı tekrar sahneye çıkınca hayranları platformun önüne akın etti. Ellerindeki cep telefonlarıyla Şahin'i görüntülemeye çalışan çocuklar izdihama sebep oldu. 

Gecenin en hareketli dakikaları ise şarkıcı Yıldız Tilbe'nin sahneye çıkmasıyla yaşandı. Birbirinden hareketli parçalar seslendiren Tilbe, polis teşkilatına muhteşem bir gece yaşattı. Tilbe'yi görüntülemek isteyen minikler sahnenin önüne akın etti. Yerinde duramayan Yıldız Tilbe, gecenin sonunda ayakta alkışlandı. Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, gecede konser veren tüm şarkıcılara plaket ve çiçek sundu.
iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2007 Pazartesi 14:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?