4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Polis kılığında gasp

SEVGİLİLERİN SAHTE POLİSLİ GASP OYUNUNU POLİS BOZDU

Bursa'da bir müzikholde eğlenen müşteriyi polis kılığındaki kişilere kaçırtarak gasp ettirdikleri iddia edilen sevgililer yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yalova yolunda ocak ayında meydana geldi.

Emekli M.Ç. (50), maaşını çektikten sonra eğlenmek için bir müzikhole gitti. Burada alkol alırken Murat K. (37) ile tanışan şahıs, bu kişiden kendisine kadın bulmasını istedi. Bunun üzerine Murat K. telefonla aradığı konsomatris sevgilisi K.Ç.'yi (47) müzikhole çağırdı. Murat K., gecenin ilerleyen saatlerinde konsomatris K.Ç. ile birlikte müzikholden çıkmak isteyen emekliden garsonlara da bahşiş vermesini istedi. Hesabı ödediğini, ayrıca garsonlara para vermeyeceğini söyleyen M.Ç. ile Murat K. tartışmaya başladı.

Münakaşa müzikhol çalışanları tarafından büyümeden önlendi. Müzikholden K.Ç. ile ayrılan M.Ç.'nin yanına bir otomobil yanaştı. Şahıslar, kendilerini polis olarak tanıtıp M.Ç.'yi otomobile bindirdi. Emekli işçiyi Demirtaş Mahallesi'nde götürdükleri ormanlık alanda döverek 345 TL ve cep telefonunu gasp eden sahte polisler, kayıplara karıştı. Yaralı olarak ormanlık alanda kalan M.Ç, yürüyerek şehre inip emniyete başvurdu. Bunun üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Gasp Bürosu dedektifleri, 10 aylık takip neticesinde zanlı Murat K. ve sevgilisi K.Ç.'yi gözaltına aldı.

Zanlıların yapılan sorgusunda, gasp olayını Murat K.'nin tanıdığı kişilere yaptırdığı ve 345 TL'yi aralarında paylaştıkları, cep telefonunu ise K.Ç.'nin aldığı tespit edildi. İki sevgili, "nitelikli yağma" suçundan adliyeye sevk edilirken, kimliği belirlenen ve kendisine polis süsü veren 2 kişi aranıyor.

SEVGİLİLERİN SAHTE POLİSLİ GASP OYUNUNU POLİS BOZDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 13:48:01
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 15:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?