1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Polis kontrollere devam ediyor

Bursa'da dün gece yapılan ve 4 saat süren huzur operasyonunda bin 500 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, bin 50 araç kontrol edilip, çok sayıda iş yerine baskın düzenlendi.
 
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çeşitli şubelerden toplam 350 polisin görev aldığı operasyon merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerindeki değişik 25 ayrı noktada eş zamanlı olarak başlatıldı. 4 saat süren huzur operasyonunda bin 500 vatandaşın kimlik sorgulaması yapılırken; bin 50 araç ve sürücü kontrol edildi.
 
Uygulamalar sırasında çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs gözaltına alınırken, 27 araç trafikten men edilip, 50 sürücüye de trafik cezası kesildi. Ayrıca internet kafeler ve umumi açık iş yerlerine yapılan baskınlarda; kurallara uygun olmayan 30 internet kafeye işlem yapılırken; ruhsatsız çalıştırıldığı tespit edilen 24 umumi açık iş yerine cezai işlem uygulandı. Aramalar sırasında bir adet 7.65 milimetre çapında tabanca ele geçirildi.
 
Huzur operasyonlarının artarak devam edeceğini belirten Bursa İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir, vatandaşın huzuru ve güvenliği için 24 saat görev başında olduklarını bildirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2006 Cumartesi 19:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?