6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Polis memuruna darp

Bursa'da, çevredeki binalara taş attığı iddia edilen şahıs, olay yerine gelen polis memurunu darp ederek yaraladıktan sonra karakola teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kızyakup Mahallesi Kamberler Parkı'ndan çevredeki evlere taş atıldığı ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri olay yerine geldi. Çevredeki evlere taş atarak vatandaşları rahatsız eden Cemal A.'yı (34) olay yerinden uzaklaştırmak isteyen polise, sokak aralarından çıkan, ellerinde sopa ve bıçak bulunan kalabalık bir grup tepki gösterdi.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi grubu dağıtmak istedi. Polisle kalabalık arasında çıkan arbede sırasında Cemal A., polis memuru Tayfun Kocabıçak'a (40) kafa attı. Kavgada kaşı açılan polis memuru mesai arkadaşlarınca Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen takviye ekipler kalabalığı kısa sürede dağıttı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Cemal A., bir süre sonra Muammer Sencer Polis Merkezi'ne gelerek teslim oldu. Yaralı polis memurunun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 11:57:04
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 12:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?