5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Polis otosunu kaçırdı

ALKOLLÜ KİŞİ POLİS OTOMOBİLİNİ KAÇIRDI

Bursa'da alkollü bir kişi, trafik kontrolünde kendilerini durduran polisin aracını kaçırdı. Polis, başka bir araçla bu kişiyi takip ederek çıkmaz sokakta sıkışan şahsı silahla ayağından vurarak yakaladı.

Olay, dün gece saat 00.15 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Tuna Caddesi'nde meydana geldi. Sağa sola zikzak çizen aracı fark eden trafik ekipleri dur ihtarına uymayan 16 L 2786 plakalı araç için operasyon düzenledi. 270 promil alkollü olan sürücü Serkan Y. de polisle tartışmaya başladı. Polislerle sürücü arasında çıkan tartışma arbede ve boğuşmaya dönüşünce polis memurları zor anlar yaşadı. Polis memurları Cüneyt M. ve Recep K. alkollü sürücü ile uğraşırken, yanında bulunan arkadaşı Ferruh U. (49)

da polislerin resmi otosunu kaçırıp kaçmaya başladı. 16 A 5473 plakalı polis otosunu Nilüfer Vergi Dairesi istikametine kaçıran Ferruh U. polisler tarafından bir vatandaşa ait sivil bir araçla takip edildi. Çıkmaz sokakta aracı terk edip kaçmaya çalışan Ferruh U. polislerin ayağına ateş açmasıyla yaralı olarak yakalandı. 240 promil alkollü Ferruh U., 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ve savcılık olayla ilgili araştırma başlattı.

ALKOLLÜ KİŞİ POLİS OTOMOBİLİNİ KAÇIRDI
ALKOLLÜ KİŞİ POLİS OTOMOBİLİNİ KAÇIRDI
ALKOLLÜ KİŞİ POLİS OTOMOBİLİNİ KAÇIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 11:33:04
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 18:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?