6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Polis sokak sokak zanlı avında

İNEGÖL'DE POLİS SOKAK SOKAK ZANLI AVINDA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün gece 8 polis ve zabıta aracının ateşe verildiği, 10 polisin yaralandığı olayın ardından emniyet güçleri, sokak sokak zanlı avına çıktı. Elindeki fotoğraflarla ve kamera görüntüleriyle olaya karışanları arayan polis, 40'ı aşkın kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri sabahın ilk ışıklarıyla Orhaneyi Mahallesi ve ilçe merkezinde zanlı avı başlattı. 5 kişinin bıçaklanması üzerine doğu kökenli vatandaşların gözaltında bulunduğu polis merkezini basıp olay çıkaran kişiler birer birer gözaltına alınarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getiriliyor. Olaya karıştığı teyit edilen zanlılar sorgulanmak üzere Bursa'ya gönderiliyor.

Öte yandan, belediye ekipleri de ilçede kırılan camları ve tabelaları onarıyor. Yakılan polis araçlarının yerine Bursa'dan yeni araçlar gönderilirken, çevik kuvvet ekipleri tedbir amaçlı Emniyet Müdürlüğü önünde hazır bekletiliyor. Gözaltına alınan zanlıların detaylı sorgulama için Bursa'ya gönderildiği, bıçaklanan 5 kişinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

İNEGÖL'DE POLİS SOKAK SOKAK ZANLI AVINDA
İNEGÖL'DE POLİS SOKAK SOKAK ZANLI AVINDA
İNEGÖL'DE POLİS SOKAK SOKAK ZANLI AVINDA
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 11:55:05
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 17:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?