6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Polisi şaşkına çeviren hırsızlık

POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN HIRSIZLIK

Bursa'da park halindeki bir otobüs, 1 saat arayla 2 farklı kişi tarafından soyuldu. Akü çalan zanlı ile ondan 1 saat sonra gelip mazot çalmak isteyen şahıs, aynı ekip tarafından suçüstü yakalandı.

Yıldırım Polis Merkezi ekipleri hırsızlara göz açtırmıyor. Dün gece devriye gezen polis ekipleri, Sinandede Mahallesi'nde park halindeki 16 ACU 06 plakalı otobüsün etrafında şüpheli şahısların gezdiğini fark etti. 280 amperlik büyük aküyü otobüsün yanına yanaştırdığı araca koyduğu öne sürülen Salih A. (29), suçüstü yakalandı. Yapılan incelemede araçta 1 adet otobüs aküsü, 1 takım çantası, çelik halat ve urgan bulundu.

Zanlı polis merkezinde ifade verirken, 1 saat sonra aynı otobüsten mazot çalmak isteyen Sefer Ç. (44) suçüstü yakalandı. Servis şoförlüğü yapan Sefer Ç.'nin kendi aracına mazot aktarmak istediği ortaya çıktı.

Polis ekiplerini de şaşkına çeviren bu olayın ardından, otobüsün sahibi H. Hüseyin Kıran'a telefonla ulaşıldı. Otobüs sahibi Kıran da olayın şaşkınlığını yaşarken, "2 hırsız da aynı gece benim otobüsü mü buldu? İnanamıyorum" diye konuştu.

Olayla ilgili suçüstü yakalanan 2 zanlı, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN HIRSIZLIK
POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN HIRSIZLIK
POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN HIRSIZLIK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 11:27:02
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 14:40:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?