3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Polisin otomobili takla attı, oğlu yaralandı

Bursa'da ailesiyle pikniğe giden polis memuru Abdullah Andaç'ın kullandığı otomobil takla attı. Andaç'ın kazada yaralanan oğlu Emre'ye, tatbikat için Artvin'den Bursa'ya gelen ve tesadüfen olay yerinden geçen sağlık ekipleri müdahale etti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'nde görevli polis memuru Abdullah Andaç, (40) dün eşi Nursel (35), çocukları Kürşat (10) ve Emre (13) ile birlikte pikniğe gitmek üzere, 16 KD 442 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Andaç'ın kullandığı otomobil, Merkez Osmangazi İlçesi Santral Garaj Mahallesi'nde, Ankara yolunda, asfaltın aşırı sıcak nedeniyle erimesi sonucu kayarak kontrolden çıktı. Alt geçidin demirlerine çarpan otomobil, savrulup, yolun sağındaki tretuvara çarparak takla attı.

Trafik polisi Abdullah Andaç, eşi Nursel ile çocukları Kürşat'ın yara almadığı kazada, araçtan fırlayan Emre Andaç’ın her iki kolu kırıldı. Kazada yaralı çocuğa ve kendisini görünce sinir krizi geçiren kardeşine ilk müdahaleyi, Artvin'den tatbikat için Bursa’ya gelen ve tesadüfen olay yerinden geçen Ulusal Medikal Kurtarma sağlık ekibi yaptı. Yaralı çocuk daha sonra, 112 Acil Servis ambulansıyla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

DHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2007 Pazartesi 12:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?