6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Polislere tanker çarptı: 2 yaralı

KAZA RAPORU TUTAN POLİSLERE TANKER ÇARPTI: 2 YARALI

Bursa-İstanbul karayolunda maddi hasarlı kaza için tutanak düzenleyen bölge trafik ekibine, güvenlik önlemlerini fark etmeyen madeni yağ yüklü tanker çarptı. Kazada biri polis memuru 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Ovaakça Mahallesi Dürdane Rampası girişinde 34 TM 8822 plakalı aracın sürücüsü Umut Çelik (30) direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Maddi hasarlı kaza için olay yerine gelen Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli 5990 kodlu ekip, gerekli güvenlik önlemlerini alarak rapor tutmaya başladı. Bu esnada İzmir'den yüklediği madeni yağı İstanbul'a götüren İsmail M. idaresindeki 41 R 3332 plakalı tanker kaza yapan araca ve polis ekibine çarptı. Kazada polis

otomobili ve kazaya karışan araç ağır hasar görürken, polis memuru Nazmi Bayramoğlu (35) ve kaza yapan aracın sürücüsü Umut Çelik (30) yaralandı. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın şokunu üzerinden atamayan tanker sürücüsü, "Kimseye bir şey olmamasına sevindim. Hasar önemli değil, yeter ki yaralılar ölmesin" dedi.

KAZA RAPORU TUTAN POLİSLERE TANKER ÇARPTI: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 17:01:01
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 22:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?