2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Polisten hırsız avı

Bursa'da bir işyerinden kombi çaldıkları tespit edilen 6 kişi gece yarısı yapılan baskında yakalanarak adli mercilere sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, şehirdeki faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlanması için alarma geçen polis, dün gece eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. İlk olarak İstanbul'dan 34 PTZ 01 plakalı otomobil ile Bursa'ya hırsızlık yapmaya gelen T.Ç., H.A. ve S.Ç. tutuklandı. Daha sonra Küçükbalıklı Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık olayına karışan ve 9 aydır aranan R.A. yakalandı. Son olarak Mimar Sinan Mahallesindeki bir evden hırsızlık olayına karışan R.A ile M.V. de sevk edildiği adli makamlarca cezaevine gönderildi. 

Bu arada, Araba Yatağı Mahallesi'nde bir işyerinden 5 adet kombiyi çaldıkları ileri sürülen 6 kişinin yakalanması için polis harekete geçti. Olaya karışan 16 BLZ 47 plakalı otomobili takibe alan polis, şüphelilerin 16 K 8236 plakalı diğer otomobiline ulaştı. Gece saat 03.30 sıralarında operasyona start veren ekipler, V.M. (22), O.A. (32) T.Ş. (25), Y.S. (20), D.Y. (20) ve Z.U.'yu (21) gözaltına alındı. 

Ele geçirilen 5 kombi, sahibine iade edilirken, şüpheliler de, "hırsızlık" suçundan adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 18:24:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?