4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Polisten kaçamadı

Kırık ayakla büfe soymaya kalkan hırsız polis ekiplerine yakalandı. Seke Seke adliyeye götürülen zanlı, kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına elindeki ayakkabısını fırlattı.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan 6 ayrı sabıkası bulunan Erol C. (42) ve adı tespit edilemeyen arkadaşı, Osmangazi ilçesi Reyhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir büfeye girerek 58 TL para ve 60 adet otobüs bileti aldı. Bu sırada büfenin karşısında bulunan iş hanının bekçisi T.H., hırsızlık yapmaya çalışan şahısları görerek polis ekiplerini aramak istedi. Bekçinin telefonu kaldırdığını fark eden iki zanlı üzerlerinde bulunan silahlarla gece bekçisini etkisiz hale getirerek olay yerinden uzaklaştı.

Bu sırada iş hanının bekçisi bir zanlının sekerek olay yerinden kaçtığını görünce polis ekiplerine zanlının eşkalini bildirdi. Hırsızlık Bürosu dedektiflerinden kaçmak için Tuzpazarı civarında istinat duvarına çıkan Erol C., kırık ayakla ilerleyemeyince yakayı ele verdi. Arkadaşı ise kaçarak izini kaybettirdi.

Gözaltına alınan zanlı, polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Burada ayağı alçıya alınan Erol C., daha sonra ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Sorgusu tamamlanan zanlı, "hırsızlık ve hürriyeti tahdit" suçundan adliyeye sevk edildi. Polislerin koluna girdiği zanlı tek ayakla seke seke adliyeye götürülmesine rağmen kendini görüntülemeye çalışan gazetecilere ayakkabısını fırlattı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 13:07:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?