3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Polisten travestilere operasyon

Bursa'da kendilerini gözaltına almaya gelen polis ekiplerini müşteri sanarak pazarlık yapan travestiler, kameraları karşısında görünce şaşkına döndü. Kaçan travestiler, kovalamaca sonrası yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, "Bahar Temizliği" isimli operasyon kapsamında yollarda müşteri bekleyen travesti ve hayat kadınlarına yönelik uygulama yaptı. Ekipler, İstanbul ve İzmir yolunda müşteri arayan travesti ve hayat kadınlarının yanına yaklaşarak müşteri gibi irtibata geçti.

Karşılarındaki polis ekiplerini müşteri sanan travestiler sıkı bir pazarlığa tutuştu. Ancak kameraların çıkması üzerine yakalandıklarını anlayan travestiler, yüzlerini kapatmaya çalıştı. Yeni Yalova yolu üzerindeki travestilerden bazıları ise kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri kovalamacanın ardından travestileri yakaladı.

Bir travesti ise taksiye binerek kaçmaya çalışırken polis memurunun dikkati sayesinde yakalandı. Gece boyunca kent merkezinde düzenlenen operasyonlarda 12 travesti, 8 hayat kadını gözaltına alındı.

İfadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen bir travesti ise, "Neden fuhuş yapıyorsunuz?" sorusuna, "Zevk için yapıyorum" cevabını verdi. Gözaltına alınan travesti ve hayat kadınlarına 65 TL para cezası kesileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 12:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?