4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Pompacıların katil zanlısı tutuklandı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, geçen ekim ayında bir benzin istasyonunda 2 pompacıyı öldürdüğü öne sürülen şahıs tutuklandı.

Bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan Hasan İnecikli (44) ve Emrullah Uzer (40), geçtiğimiz ekim ayında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle öldürülmüştü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Karacabey Emniyet ekipleri, bütün olasılıkları değerlendirerek yaptığı çalışmalar neticesinde çok sayıda kişinin ifadesine başvurdu.

Olayla ilgisi olabileceğini düşünülen polis, kriminal laboratuvardan gelen sonuçlar doğrultusunda önceki gün olayın şüphelisi olarak Bülent K.'yi (35) gözaltına
aldı. Olay günü Bülent K.'nin ellerinden alınan örneklerde barut izlerine rastlandığı ve olayda kullanıldığı düşünülen pompalı tüfeğin de yapılan aramalar sonucu şahsın evinde ele geçirildiği öğrenildi.

Bunun üzerine gözaltına alınan Bülent K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Bülent K.'nin suçlamayı reddettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 16:59:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?