4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Popstar adayları kıyasıya yarıştı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Popstar Alaturka' yarışmasının Bursa elemeleri için sabahın erken saatlerinde sıraya giren adaylar, İstanbul'daki finale kalmak için kıyasıya yarıştı.
 

Popstar Alaturka' elemelerinin 8. etabı, Bursa Almira Otel'de yapıldı. Ünlü sanatçılar Armağan Çağlayan, Osmantan Erkır, Metin Akpınar ve Süheyla Yengi'den oluşan jürinin önüne çıkmak için, yarışmacılar erken saatlerde otele geldi. Yaklaşık 2 bin adayın kıyasıya yarıştığı elemeler için Bursa'dan bir kişinin İstanbul'da düzenlenen finallere gideceği öğrenilirken, bazı adayların hayli heyecanlı olduğu görüldü. Her adaya kendilerini göstermeleri için kısa bir süre tanınırken, elemelere Türkiye'nin birçok şehrinden yarışmacı katıldı.

9 ay önce Afganistan'ın Serkul şehrinden gelen İzmir Ekonomi Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi Metin Arizi (24), sabahın erken saatlerinden itibaren sırada beklediğini dile getirdi. Ses sanatçısı olmayı çok istediğini ifade eden Afgan Arizi, "Bursa'da 9 aydır kalıyorum. Türkçe öğrenmeye çalışıyorum. Şimdi de yarışmaya katılacağım. Ses sanatçısı olmayı çok istiyorum. Müziğe çok fazla ilgim var" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 17:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?