6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ramiz'den 15 kiloluk bingo

RAMİZ'DEN 15 KİLOGRAMLIK BİNGO

Bursa'da jandarma tarafından 3 ilçede yapılan eş zamanlı operasyonlarda 15 kilogram esrar ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı. 3 yaşındaki narkotik köpeği Ramiz, toplam 15 kilogram esrarı kısa sürede bularak uyuşturucu şebekesine en büyük darbeyi vurdu.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin istihbarat çalışmaları neticesinde bir uyuşturucu şebekesi çökertildi. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'ten getirilen 15 kilogramlık uyuşturucuyu Bursa'da piyasaya sürmek istediği iddia edilen M.T., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştı. Devamında narkotik köpeği Ramiz'in de katılımıyla düzenlenen operasyonda, toplam 15 kilo 100 gram esrar ele geçirildi. 3 yaşındaki Ramiz, aracın bagajında gizlenen uyuşturucuyu kısa sürede bularak büyük bir başarıya imza attı.

Bu arada operasyonu derinleştiren jandarma, bu esrarı satmaya çalıştığı tespit edilen şüphelilerin peşine düştü. Osmangazi, Yıldırım ve Gürsu ilçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen baskınlarda 5 kişi gözaltına alındı.

Yakalanan Taner B. (30), Serdar B. (28), Özkan T. (30), Abdulmenap Y. (36), Ferdi K. (30), "uyuşturucu ve uyuşturucu madde imalatı, ticareti, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, görüntü almak isteyen basın mensuplarına da saldırdı.

RAMİZ'DEN 15 KİLOGRAMLIK BİNGO
RAMİZ'DEN 15 KİLOGRAMLIK BİNGO
RAMİZ'DEN 15 KİLOGRAMLIK BİNGO
RAMİZ'DEN 15 KİLOGRAMLIK BİNGO
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 12:39:05
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 13:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?