1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Raşit Çetiner üzgün ayrıldı

Bursaspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa eden Raşit Çetiner, işlerin iyi gitmediği dönemde aynaya baktığını ve şoförün kendisi olması sebebiyle istifasını sunduğunu belirterek, "İstifa kararını Fenerbahçe maçından önce aldım. 'Kazanınca gitti' demesinler diye istifamı geciktirdim" dedi.
 
Çetiner, sabah saatlerinde Başkan Levent Kızıl ile yaptığı görüşme sonrasında istifa kararı aldığını açıkladı. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Çetiner, daha sonra futbolcularla vedalaştı. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Çetiner, "Sabah saatlerinde Başkan Levent Kızıl'a istifa kararımı sundum. Bu karar Bursaspor'a hayırlı olsun. Buradan ayrılırken, 1.5 yıl boyunca kale gibi arkamızda duran Başkan Levent Kızıl'a, canla başla gönüllerini ortaya koyan futbolcularıma, kent dinamiklerine, valimize, özellikle belediye başkanımız Hikmet Şahin'e, basın mensuplarına, bizlere anlayış gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İşlerin iyi gitmediği dönemde aynaya baktım ve şoförün ben olduğunu gördüm. Hiç kimseye bir kırgınlığım yok. Herkesle son derece medeni bir şekilde ayrıldım. İnanıyorum ki, bu takım iyi işler yapacaktır. Her zaman Bursaspor'a yardım etmek ateşiyle yanıp tutuşuyor olacağım. Bu kararı Fenerbahçe maçından önce almıştım. Ancak 'kazanınca gitti' demesinler diye, bir de başkanımızın söylemleri nedeniyle göreve devam ettim" diye konuştu.
 
Basın mensuplarının "1.5 yıl sonra Bursa, sizde ne izler bıraktı" sorusuna Çetiner, "Coşku, Bursa çok coşkulu bir kent. Kendimi özellikle geçen yıl çok iyi hissettim" karşılığını verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 19:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?