6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Rekabet yok, arkadaşlık var

TURGAY BAHADIR'DAN AÇIKLAMALAR

Bursaspor'un genç yıldızlarından Turgay Bahadır, geçen sezon şampiyon olmalarındaki en büyük etkenin takımdaki arkadaşlık olduğunu söyledi. Bu havayı bu senede yakalamaları gerektiğini dile getiren Turgay, çok gol atarak takıma katkı sağlamayı amaçladığını kaydetti.

Özlüce Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan başarılı futbolcu, 3 günden beri günde 3 antrenman yaptıklarını belirterek, çok yoğun çalıştıklarını ifade etti. Yeni transferlerin gelmesiyle takımın çok daha güçlendiğini dile getiren Bahadır, "Yeni transferleri de takıma alıştırmak zorundayız. Geçen seneki hava çok iyiydi takımda. Onu da tekrar önümüzdeki seneye yansıtmak istiyoruz. Umarım Avustarya kampına kadar iyi çalışırız, Avusturya'da da sakatsızlık bir kamp dönemi geçeririz diye umuyorum.

16 Mayıs tarihinde şampiyon olduk ve tarih yazdık. Çok gurur verici bir şey ama onu geride bıraktık. Şimdi önümüzdeki sene çok uzun bir maraton bekliyoruz bizi. İyi çalışıp, bütün maçları en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Ama öncesinde kamp dönemini düşünüyoruz. Sakatsızlık ve iyi çalışarak bir kamp geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

 

"REKABET YOK, ARKADAŞLIK VAR"

Bu sezon ilk 11'de oynamayı çok istediğini dile getiren Turgay, Bursaspor'da oynamanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtti. Bahadır, "Takımımızda rekabet yok, arkadaşlık var. Herkes çok iyi çalışıyor. Takıma en yararlı olabilecek oyuncuları oynatıyor hocamız. Başardık ve şampiyon olduk. Rekabet demek istemiyorum, arkadaşlık şampiyonluğu getirdi. önümüzdeki sezon da değişiklik olmayacak. Yeni transferlerle takımımız güçlendirildi. Buna gerek de vardı. Çünkü Türkiye Kupası'nda final oynayıp kupayı almak

istiyoruz. Şampiyonlar Ligi de herkesin hayali. Uzun bir maraton bekliyor bizi. Güçlü bir kadro kurmak zorundaydık. İyi bir kadroyla başarılı olmak istiyoruz bu kulvarlarda. Herkes başarılı olmak isteyecek. O nedenle bunu bir rekabet olarak görmüyorum bunu arkadaşlık olarak değerlendiriyorum" dedi.

 

"ÇOK GOL ATMAK İSTİYORUM"

Yeni sezonda kendisine gol hedefi koymadığını belirten Bahadır, "Çok gol atmak istiyorum. Rakam vermek istemiyorum. Ama çok gol atıp takıma destek sağlamak istiyorum" dedi. Bahadır, milli takımla ilgili olarak, "Milli takıma çağrıldığımda çok mutlu oldum. Orada elimden geleni yaptım. Hiddink hoca ile çalışmak çok güzel. O çok önemli bir hoca. Ondan çok şeyler öğrenebiliriz. İnşallah Milli Takım'ın 18'lik kadrosuna da çağrılırım" dedi.

TURGAY BAHADIR'DAN AÇIKLAMALAR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 14:01:02
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 14:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?