2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Rekortmen savcı emekli oldu

Bursa'daki 36 bin faili meçhul olayın 19 binini sonuçlandıran Cumhuriyet Savcısı Yaşar Hacıoğlu emekliye ayrıldı.

Bakanlık Merkez Teşkilat Müfettişliği, Ankara, Adana ve son olarak Bursa Cumhuriyet Savcılığı görevini başarıyla yürünen Yaşar Hacıoğlu yaş haddinden emekliye ayrıldı. Bursa Adliyesi konferans salonunda gerçekleştirilen törende meslektaşları Hacıoğlu'nu yalnız bırakmadı. Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er'in çiçek takdim ettiği Hacıoğlu'na Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Üyesi ve 3. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi Mustafa Öztürk ise plaket verdi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er, Adalet Bakanlığı teftişini 2.5 ay gibi kısa sürede vermelerinde Hacıoğlu'nun çok büyük payı olduğunu belirterek, "Bu bir rekordur. Bursa gibi büyük bir ildeki yoğun iş yüküne rağmen teftiş 2.5 ayda tamamlanmıştır. Bu rekorda çok büyük bir payı olan Hacıoğlu, ayrıca 36 bin faili meçhul olaydan 19 binini sonuçlandırmıştır. Başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Sehven sizi üzdükse hakkınızı helal edin. Yolunuz açık, emekliliğiniz hayırlı olsun" dedi.

Herkese teşekkür eden Yaşar Hacıoğlu ise veda konuşmasında meslek hayatı boyunca yaşadığı tecrübelerini anlattı. Ardından Hacıoğlu, el sıkıştığı meslektaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2007 Cumartesi 15:27:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?