2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Restoranda hesap cinayeti

Bursa'nın İznik ilçesinde bir restoranda hesap yüzünden çıktığı öne sürülen kavgada 1 kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.
 
Alınan bilgiye göre, Yenişehir'den 2 arkadaşıyla birlikte önceki gece İznik'e eğlenmeye gelen Mustafa T. (39), içki içtiği restoranda hesap yüzünden olay çıkardığı iddialarıyla garsonlar tarafından ikaz edildi. 

Bu sebeple başlayan münakaşa, restoran dışında da devam etti. Restoran sahibi Çetin V. ile Mustafa T. ve arkadaşları tartışırken, restoran sahibinin arkadaşı olan İlyas Cengiz (29) araya girerek, tarafları yatıştırmak istedi. Mustafa T., iddiaya göre, yanındaki bıçağı ilk önce Çetin V.'ye salladı, hedefi tutturamayınca bu defa bıçağı İlyas Cengiz'in kalbine sapladı. 

Yaralanan Cengiz, arkadaşları tarafından hemen İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Mustafa T. ise, bugün Yenişehir'de yakalandı. 

Koyu bir İznikspor taraftarı olan ve ilçede çok sevilen İlyas Cengiz'in akraba ve dostları, katil zanlısının yakalandığını duyunca İznik Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Polis kalabalığı dağıtmaya çalışırken, Emniyet Amiri Mahir Yücetürk, kalabalağı sakinleştirmeye çalıştı. Emniyetin arka kısmından kalabalığa gösterilmeden hızla binaya sokulan katil zanlısı, diğer 2 arkadaşı ile birlikte sorguya alındı.
Hayatını kaybeden Cengiz'in yaklaşık 1 ay sonra ikiz çocuğu olacağı öğrenildi. Cinayetle alakalı tahkikat sürüyor.
İha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 19:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?