4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Rock Festivali sönük başladı

Bursa'da ilk kez düzenlenen Rock Festivali gençlerden beklenen ilgiyi görmedi. Festivalin ilk gününe yaklaşık 30 gencin katılması konser ve bazı faaliyetlerin iptal olmasına yol açtı.

Bursa'da ilk kez yapılan ve 10-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Rock Festivali sönük başladı. Demirtaş Çim Kayağı Tesisleri'nde düzenlenen ve kamp çadırlarının kurulduğu festivalin ilk gününde 'Yüksek Sadakat' başta olmak üzere birçok grubun katılacağı etkinliğe yaklaşık 30 genç katıldı.

Akşam saatlerinde başlayan festivalde katılımın az olması dikkat çekerken, etkinliğe katılan gençler ise organizasyonun yetersizliğinden yakındı. Festival alanının şehirden uzak olmasının da ilgiyi azalttığını belirten gençler, Bursa dışından gelen grupların hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade etti. Festivalde amatör rock grupları performanslarını sergiledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 11:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
samsunlu fehmi IP: 78.176.79.xxx Tarih : 11.07.2009 12:22:59

Bursa'da lüzümsuz para harcayan belediyeler çok . Bursa'da yöresel günler düzenleyip kendi kültürünü yaşatmayan belediyeler rak ,rok  ve yabancı gurupları getirip ülkemiz kültürüyle uzaktan yakından ilgisi olmayan   kültürleri ülkemizde yaymaya çalışıyorlar. Bence Belediyeler önce kendi kültürümüzü tanıtsınlar.Bir Bursa ,Karadeniz Trakya İç Anadolu ve Doğu geceleri düzenlesinler  bakalım  halk nasıl geliyor. Ama olmaz çünkü biz yabancı hayranıyız.