2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Romanlara şafak baskını

BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Roman vatandaşların yoğun olarak bulunduğu semtlere şafak operasyonu düzenledi. Sabahın erken saatlerinde yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri ile Narkotik Polisi daha önce yaptığı araştırmaları tamamlayarak operasyonun düğmesine bastı. Sabah'ın ilk ışıklarıyla birlikte çeşitli semtlere yapılan şafak operasyonu ile çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Operasyonda Özel Hareket timlerinin yanı sıra 200'ün üzerinde polis katıldı. Çevik Kuvvet Ekipleri'nin de yer aldığı operasyonlarda merkez Osmangazi ilçesi Kız Yakup Mahallesi, Merkez Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi ile Vatan Mahallesi'ne eş zamanlı operasyon düzenlendi. Bazı evlerin kapıları ise boynuz yardımı ile kırılarak açıldı. Sabahın ilk saatlerinde sokaklarda duyulan boynuz setleri roman vatandaşları uykusundan uyandırırken Polis, operasyon için mahallelerde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Polis, herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için mahallede ki güvenlik çemberini genişletti.

 

NARKOTİK KÖPEKLERİNDEN BİNGO

Narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonlarda sabahın erken saatlerinde polisin evlerini bastığını gören Roman vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Şaşkın bakışlar arasında balkonlara çıkarak polisin yaptığı operasyonları izleyen Romanlar, neşeli tavırları ile dikkat çekti.

Bursa'nın iki narkotik köpeğide operasyonda, evlerin gizli bölümlerine saklanmış 5 zulayı bularak bingo yaptı.

 

OPERASYON DETAYLARI DAHA SONRA BELLİ OLACAK

Polis, operasyon için Bursa Cumhuriyet Savcılığı'ndan gerekli izinleri aldıktan sonra evlere baskın düzenledi. Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonun detaylarının ise daha sonra kesinlik kazanacağı öğrenildi. Operasyon kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, net rakamın ilerleyen saatlerde belli olacağı belirtildi.

BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU
BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU
BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU
BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU
BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU
BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU
BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU
BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU
BURSA'DA ŞAFAK OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2011 Perşembe 08:52:01
Güncelleme :8 Temmuz 2011 Cuma 09:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?