3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

RUDEF'ten Altepe'ye ziyaret

Bursa Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) Başkanı Şuayip Toprak ve federasyon üyesi derneklerin temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret ederek, çalışmalarında destek sözü verdi.


Tarihi belediye binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Altepe’ye yeni görevinde başarılar dileyen RUDEF Başkanı Şuayip Toprak, “Recep AItepe denince akıllara hizmetin en güzeli geliyor. Biz, bugüne kadar Osmangazi Belediye Başkanı olduğunuz dönemde de yaptığınız hizmetlerinizle sizin neler yapabileceğinize şahit olduk. Bursa için hizmetlerinizin artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi. Bursa’da Rumeli halkı için ciddi çalışmalar yapıldığına değinen Toprak, Başkan Altepe’nin hizmetlerine gereken katkıyı sağlamaya hazır olduklarını dile getirdi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Balkanların Bursa için önemli bir değere sahip olduğunu ifade ederek, “Bursa’da yeni bir döneme başladık. Bir Balkan şehri olan Bursa, bizim ortak değerimiz. Tarih başkenti Bursa’da tüm coğrafyalarda bağlantılı çalışmalar yapmayı misyon edindik. Kültürümüzün uzandığı, dostlarımızın akrabalarımızın yaşadığı her yere ulaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Balkanlar’da yapılan sevgi ve dostluk temelli çalışmalarla ilişkilerin geliştirildiğine ve Türkiye’nin saygınlığının artırıldığına işaret eden Başkan Altepe, kültürel ve sosyal faaliyetlerin devam etmesi Balkanlardaki eserlere sahip çıkılması gerektiğini de vurguladı

İha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 11:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?