4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ruveyda Hareketi'nden ziyaret

Ruveyda Hareketi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Bozkurt, federasyon üyesi derneklerin başkanları ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.


Ruveyda Hareketi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Bozkurt, ziyarette yaptığı konuşmada, Nilüferlilerin desteğini alarak üçüncü kez başkanlığa seçilen Bozbey’i tebrik ettiklerini belirterek, “Hizmetlerinizi anlatmışınız, kendinizi sevdirmişsiniz ve kamuoyu da sizi takdir edip destek vererek 3. dönemde de sizi seçmiş. Bizler de sizin bu başarınızı tebrik ediyoruz. Ruveyda Hareketi Federasyonu olarak gönlümüzün sizinle olduğunu ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan her türlü etkinlik ve işbirliğine hazır olduğumuzu bir defa daha vurgulamak istiyoruz” diye konuştu.


Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Bozbey de Nilüfer’de herkesin desteğini aldığını ifade ederek, “Yıllardır ayrım yapmadan, insanların siyasi görüşüne bakmadan hizmet ürettik. Onun karşılığı olarak da Nilüferliler bizi yeniden göreve getirdi. Bizler de bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ruveyda Hareketi Federasyonu olarak sizin de desteğinizi almak, bizleri mutlu edecektir” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 12:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?