4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Rüyası tersine çıktı

ÖSS Sözel-2 dalında Türkiye 1.'si olan Özel Nilüfer Lisesi öğrencisi İlyas Avcı, rüyasında sonuncu olduğunu görüp başarı elde edemediğini ancak rüyasının tersinin çıktığını söyledi.

Özel Nilüfer Lisesi ve Yeşilırmak Dersanesi öğrencisi İlyas Avcı, ÖSS Sözel-2'de Türkiye 1.'si olarak büyük bir başarıya imza attı. Başarısının sırınnı anlatan İlyas Avcı, "Öğretmenlerimin özverili çalışmaları, çabası beni birinciliğe taşıdı. Ailem, büyüklerim ve öğretmenlerim olmasaydı bu başarıyı elde edemezdim. Haberi dersanede aldım. Değişik duygular hissettim farklı birşey. Bu başarıyı beklemiyordum" dedi.

Hedefinin Fatih Üniversitesi Hukuk Bölümü olduğunun altını çizen Avcı, "Bundan sonra da ülkeme iyi bir şekilde hizmet vermeyi düşünüyorum" diye konuştu.
Rüyasında sonuncu olduğunu ifade eden İlyas Avcı, "Kağıdımın okunmadığını kötü bir netice aldığımı gördüm. Rüyaların tersi çıkıyormuş" şeklinde konuştu.

BİRİNCİ ÖĞRENCİYE OTOMOBİL HEDİYE EDİLECEK
Bir yıllık verilen emeğin karşılığında öğrencilerin başarılı olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Yeşilırmak Dersaneleri Genel Müdürü Hicret Şen, "Türkiye birincisi olan İlyas kardeşimiz, 8. olan Feyza Yılmaz ve 9. olan Muhammed Emir Bacık isimli öğrenciler ilk 10'a girerek büyük başarı elde ettiler. Bursa eğitimine verdiğimiz katkı bizleri mutlu etti. Dersane olarak yoğun bir çalışma temposu sergilemiştik. Öğrencimize otomobil hediye edeceğiz" dedi.
Yeşilırmak Dersanesi öğrencileri Feyza Yılmaz 8.'nci, Muhammed Emir Bacık ise 9.'ncu olarak başarı elde etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 16:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?