5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Sabır taşıran çalışma

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Sağlıklı Kentler Birliği toplantısı öncesinde Atatürk Caddesi ve çevresinde başlattığı kaldırım ve refüj düzenleme çalışmaları, vatandaşların sabrını taşırdı. Atatürk Caddesi'ndeki kaldırım çalışmaları bitmeden, müteahhidin Tophane Caddesi'nin zeminindeki parkeleri sökmesi ve kaldırım çalışmalarını çok yavaş yürütmesi, mahalle sakinleri ile esnafın tepkisine sebep oluyor.

Çakırhamam ile Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri arasındaki alanda eski parkeleri 20 gün önce kaldıran müteahhidin birkaç eleman ile alanda göstermelik çalışma yapması, dükkanının önü kapanan Tophane esnafı ile Hisar'da oturan vatandaşları zor durumda bırakıyor. B

ursa Devlet ve Onkoloji Hastaneleri'ne gelen binlerce hastanın da kullandığı güzergahtaki gelişigüzel çalışmanın hızlandırılmasını isteyen vatandaşlar, müteahhidin Atatürk Caddesi'nde işleri bitirmeden Tophane Caddesi'ni açmasını, işleri yavaş yürütmesinin belediye bürokratlarının takipsizliğinden kaynaklandığını söyledi.

Gündüz saatlerinde bile birkaç işçi ile arası sıra gelen tek iş makinasının çalışmasının yetersiz olduğunu belirten esnaf, Ağustos ayı gibi turizm hareketinin en yoğun olduğu bir dönemde yürütülen yavaş çalışmanın kendilerine büyük zarar verdiğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 12:42:17
Güncelleme :17 Ağustos 2005 Çarşamba 12:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?