6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sadık Yılmaz mezarı başında anıldı

VERGİ ŞAMPİYONU İŞADAMI, BABASINA MEZARI BAŞINDA HESAP VERDİ

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından Sütaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Bursa'nın vergi şampiyonu Muharrem Yılmaz, şirketin kurucusu olan babası Sadık Yılmaz'ı ölümünün 5.yıldönümünde mezarı başında andı.

Babasına mezarı başında hesap veren Muharrem Yılmaz, "Eserin olan Sütaş bugün 35. yıldönümünü kutlarken Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasına girdi. 50 ton, 100 tonları konuşurken bugün bin 500 ton süt işleyen 2 bin 700 kişilik aileye ulaştık. Sabrını, hoşgörünü ve değerlerini örnek alıyoruz" dedi.

Sadık Yılmaz, Hamitler'deki aile kabristanında eşi, çocukları, sevenleri ve şirketin yöneticileri tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dualarla anıldı. Babasının mezarı başında bu yıl Bursa'nın vergi şampiyonu olduğunu ve şirketi Türkiye'nin en büyükleri arasına taşıdığını müjdeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, "Seni özlemle anıyoruz, yüreğimizde sıcaklığını koruyan sevgini paylaşıyor, paylaştıkça büyütüyor, birbirimize olan sevgi ve saygımızı artırıyoruz. Seni çok ama çok özlüyoruz. Burnumuzda tütüyorsun doğrusu. "Yolumuzu bulalım" diye bize tuttuğun ışığı, gösterdiğin hoşgörüyü unutmuyoruz. "Değerleri keşfedelim, ilkelerimizi oluşturalım" diye

gösterdiğin sabrını anlıyor ve kendimize örnek alıyoruz. İyi insanlardan, iyi yurttaşlardan oluşan sevilen sayılan büyük bir aile ve güvenilen huzur veren güçlü sağlam bir kurum yaşatmak idealinin peşinde gerçekten inançla çalışıyoruz" dedi.

Sütaş'ı 35.yılına ulaştırdıklarını anlatan Muharrem Yılmaz, "En büyük eserin Sütaş bu yıl 35. yılını gururla kutluyor. Gururla ve senin de gururlanacağını bilerek söylemeliyim. Sütaş, Türkiye'nin ilk 100 ulusal sanayi kuruluşlarından birisi olarak toplumun sevgi ve saygısını kazanıyor. 35yıl sonra 50, 100 tonları konuştuğumuz günleri aşarak geldik. Günde bin 500 ton süt işleyen, 2 bin 700 kişilik bir aileyle kucaklaşan büyüklüğe ulaştık. Varlığı emanet olarak biliyoruz. Değerlerin, bizi sevenlerin de gurur duyacağı yüzümüzün akı bir eser oldu" diye konuştu.

Konuşmanın ardından aile mensupları ve sevenleri Sadık Yılmaz için fatihalar ve Kuran-ı Kerim okundu. Sadık Yılmaz, öğleden sonra fabrikadaki törende anılacak. Doğum yeri olan Karacabey'in Harmanlar Köyü'nde de yemek verilip akşamleyin mevlit okutulacak.

VERGİ ŞAMPİYONU İŞADAMI, BABASINA MEZARI BAŞINDA HESAP VERDİ
VERGİ ŞAMPİYONU İŞADAMI, BABASINA MEZARI BAŞINDA HESAP VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 11:35:05
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 23:49:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?