4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sağlam: Herkese göstereceğiz

ERTUĞRUL SAĞLAM, İKİ TAKIM TARAFTARINI DA STADYUMDA GÖRMEK İSTİYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ve Bursaspor taraftarlarının maçları tribünden izlemesi gerektiğine ifade ederek, "Bursaspor'un nasıl bir takım olduğunu herkese göstereceğiz" dedi.

AS TV'de yayınlanan Markaj programına konuk olan Ertuğrul Sağlam, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İki takım taraftarları arasındaki gerginliğe değinen Sağlam, "Bursaspor taraftarı İstanbula gidip İnönü stadyumunda takımına destek vermeli. Beşiktaş taraftarı da Bursa'ya gelip takımını seyretmeli. Bu hakkı kimsenin taraftarların elinden almasına izin vermemek lazım. Bu konuda taraftarların bu kulüplere o güveni sağlaması gerekiyor. İnşallah olumlu bir karar çıkar, bu konudaki yasak Cuma günkü karşılaşmada ortadan kalkar" diye konuştu.

"BURSASPOR'U HERKESE GÖSTERECEĞİZ"

Beşiktaş maçının kendileri için önemli olduğunun altını çizen Sağlam, "Üst gruptaki rakiplerimizden bir tanesi. Kazandığımız takdirde diğer takımları neticelerini ne olur bilemiyorum ama lider bitirme şansımız var. Belki ikinci, belki de üst sıradan kopmadan bitiririz. Rakibimiz içinde önemli bir karşılaşma. Onlarda bir puan kaybı yaşadılar. Bizi yenip ligi moralli bitirmek isteyecekler. Ben seyir zevki üst düzeyde bir karşılaşma olmasını bekliyorum. Stadı dolduracak taraftarlara, televizyon başındaki

taraftarlara Bursaspor'un nasıl bir takım olduğunu herkese göstereceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 16:44:05
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 17:59:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?