6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sağlam galibiyetten emin

ERTUĞRUL SAĞLAM, GALATASARAY MAÇINDA GALİBİYETTEN EMİN

Turkcell Süper Lig'de bu hafta Galatasaray'la karşı karşıya gelecek olan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Biz ligin zirvesindeyiz. Rakibimizin kesinlikle gerisinde kalmayıp 3 puanı alacağımıza eminim" dedi.

Hafta sonu Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Yeşil- beyazlıların teknik patronu Ertuğrul Sağlam, "Rakibimiz çok iyi bir takım. Kadrosunda birçok yıldız barındırıyor ve iyi bir teknik adamları var. Bizim için çok zor bir karşılaşma olacak. Biz ise ligin lideri konumundayız ve en moral ve motivasyonumuz çok iyi. Bulunduğumuz konum ve gösterdiğimiz oyun kalitesi ve puanımızla herkesin sempatisini kazanan bir takımız. Bursaspor, herkesin ikinci takımı oldu. Tabi biz bu sevgiyi oluştururken çok fedakarlıklar yaptık. Geçmişten süre gelen alışkanlıklarımızdan vazgeçtik. Futbolun bir spor olduğunu, amacının dostluk kardeşlik olduğunu yaşayarak anlatan ligde zirvede fair play liginde de ikinciyiz" dedi.

Galatasaray maçını kazanmak için oynayacaklarını ifade eden Sağlam, "Diğer maçların sonucu ne olur bilmiyorum ama karşımızda önemli bir takım var. Kendi gerçeklerimizle yüzleşerek bizi bugüne getiren değerlerimizden ayrılmadan Galatasaray karşısında mücadele açısından kesinlikle onlardan geri kalmayacağız. Bizi şampiyonluk yarışında rahatlatacak çok önemli engeli aşıp 3 puanı almak istiyoruz. Oyuncularımız bizi buralara kadar getirdiler. Bu karşılaşmadan da alınlarının akıyla çıkacaklarına, bizden şampiyonluk bekleyenleri gelecek adına daha da umutlandıracaklarına 3 puanı alacağımıza yürekten inanıyorum. Takımın durumu çok iyi, moral motivasyon üst seviyede. Ayrıca çok şükür ki, hiç sakat ve cezalı oyuncularımızın olmaması bizi sevindiriyor" diye konuştu.

Ayrıca kendilerini gönülden destekleyecek taraftarlara da şimdiden teşekkür eden Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü.

"Taraftarlarımız da maçın skoru nasıl gelişirse gelişsin kesinlikle soğukkanlılıklarını yitirmeden mücadeleyi seyredip, şehrimize döneceklerdir biliyoruz Alacağımız 3 puanla şehrimize dönmeyi istiyoruz. Bu karşılaşmada kendilerine yarışır davranış içinde olmalarını istiyorum"

Maç öncesi hakem hakkında yapılan yorumların hakemlerin doğru karar vermelerini etkilediğini ifade eden Sağlam, "Hakemlere sonuna kadar güveniyoruz. Bu zamana kara hakemler lehimize ve aleyhimize kararlar verdi. Herkes nasıl hata yapabiliyorsa hakemler de hata yapabilir. Hoşgörülü yaklaşmak gerekir. Maçın hakemi Bünyamin Gezer'e sonuna kadar güveniyoruz. Maç oynanır bizim aleyhimize de hata yapılabilir. Ama ben hiçbir hakemin taraflı karar vereceğini düşünmüyorum. Bünyamin Gezer'e de bu karşılaşmada başarılar diliyorum. İnşallah hakem hataları olmaz" dedi.

Ayrıca Sağlam, maç saati konusunda da art niyetli bakmadıklarını kaydetti.

ERTUĞRUL SAĞLAM, GALATASARAY MAÇINDA GALİBİYETTEN EMİN
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 17:32:04
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 19:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?