6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sağlam golleri sıraladı!

ERTUĞRUL SAĞLAM ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ, MUTLU TOPÇU'YU AVLADI

Zirve yarışında önemli adımlar atarak 'Sağlam' bir takım olduğunu gösteren Bursaspor'da maçların yanı sıra antrenmanlarda pür neşe geçiyor. Futbolcuların yanı sıra teknik ekipte çalışmalara katılarak idmanları keyifli hale getiriyor.

Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını moralli sürdüren Bursaspor'da dünkü antrenman sırasında Ertuğrul Sağlam ve yardımcıları da futbolculuk günlerine döndü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibinin 5'e 2 pas-pres oyunu kıran kırana geçti. Zaman zaman Ertuğrul Sağlam ortada top kapma mücadelesi verirken bazı anlarda da topu ekibine kaptırmamak için mücadele etti. Sağlam'ın oyuncuları ise kıran kırana mücadeleyi izlerken gülmekten kendilerini alamadı.

MUTLU TOPÇU'YU AVLAYAN SAĞLAM, PASLANMADIĞINI GÖSTERDİ

Pas-press oyununun ardından yardımcısı Mutlu Topçu'yu kaleye geçiren Ertuğrul Sağlam hafif şutlarının ardından adeta füzelerini kaleye göndererek paslanmadığının sinyallerini verdi. İsabetli şutlarıyla futbolcularının bile kıskandıran Sağlam gollerini art arda sıraladı. Sağlam'ın şutları karşısında ne yapacağını şaşıran Mutlu Topçu ise koşu yaparak kendisini izleyen futbolculara takıldı. Topçu sert şutlar karşısında, "Isındın mı?" diye soran Ertuğrul Sağlam'a "Ter bastı" cevabını verdi. Tam köşeden ağlarla buluşan top için ise kalecilere takılan Topçu, "Dışarıda hocam. Ceyhun da, Yavuz da dışarıda diye bırakmaz mıydı?" dedi.

Hala eskimediğini göstererek futbolculuk yıllarına geri dönen Sağlam'ın en ağır antrenmanları bile keyifli hale getirmesi futbolcuları tarafından takdirle karşılanıyor. Hocası disiplinli olan bir takımın başarıyı yakalaması ise taraftarları şaşırtmıyor.

ERTUĞRUL SAĞLAM ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ, MUTLU TOPÇU'YU AVLADI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 10:47:00
Güncelleme :2 Mart 2010 Salı 11:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?