6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sağlam'a sürpriz doğum günü

ERTUĞRUL SAĞLAM'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Bursaspor'da düzenlenen bayramlaşmanın ardından, Yönetim Kurulu ve basın mensupları Ertuğrul Sağlam'a sürpriz doğum günü partisi düzenledi. 41. yaş gününü kutlayan Sağlam, pastasının ilk dilimini Başkan İbrahim Yazıcı'nın elinden yedi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın doğum gününü Bursaspor'u takip eden basın mensupları aldıkları pasta ile kutladı. Basın mensuplarına teşekkür eden Sağlam, "41. yaş günümü sizlerle kutlamanın gururunu yaşıyorum. Allah bize sağlık ve mutluluk içerisinde, sevdiklerimizle beraber daha uzun ömrüler verir. Bu uzun ömrün hakkını vermeyi de nasip eder inşallah. İnsanlar doğuyor, büyüyorlar ama neticesinde bu hayatın içinde neler yaptıkları, Allah'ın verdiği nimetleri nasıl kullandığımızı ve insanların önünde

nasıl bir yerde bulunduğumuzu düşünmek lazım. Hayatı dolu dolu yaşamak ve hakkını vermek lazım. Ne kadar verdik bu tartışılır. Bunun muhasebesini biz yaparken, esas yapması gereken insanlar etrafımızdakiler. Biz kendi işimizle alakalı, gerek futbolculuğumuz gerekse antrenörlüğümüz döneminde futbolun sadece sahada oynanan oyun olmadığını düşünerek, olayın toplumsal boyutlarını ve etkilerini de hep göz önünde bulundurduk" dedi.

 

"ANTRENÖRLÜK KARİYERİME BURSA'DA ZİRVE YAPTIM"

Gerek saha içinde gerek saha dışındaki davranışlarla insanlara iyi mesajlar vermeye çalıştıklarını söyleyen Sağlam, "Bulunduğumuz takımlarda da aldığımız paranın hakkını vermeye çalıştık. Ereğli Erdemir'de başlayan, Beşiktaş'ta zirve yaptığımız, Samsun'da futbolu bıraktığımız hayatımız var. Acı tatlı birçok anımız oldu. Samsunspor ile başlayan, Kayseri ile yüksen, Beşiktaş'ta olgunlaşma ve Bursaspor'da antrenör hayatında zirve yaptığımız bir kariyerimiz var. Her Türk antrenörün hayali diye düşündüğüm bir

Anadolu takımı ile şampiyonluğu Bursaspor ile yaşadım. Bursaspor ve Bursa benim hayatımda çok önemli olacaktır. Hayatımın sonuna kadar Bursa benim için önemli olacaktır" diye konuştu.

ERTUĞRUL SAĞLAM'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
ERTUĞRUL SAĞLAM'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
ERTUĞRUL SAĞLAM'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2010 Cuma 17:20:00
Güncelleme :19 Kasım 2010 Cuma 17:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?