4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sağlık-Sen durum değerlendirdi

Sağlık-Sen Bursa Şubesi bir araya geldiği ilçe ve hastane temsilcileriyle mart ayı çalışmalarını masaya yatırdı.

Sağlık-Sen Bursa Şubesi sendikal çalışmalarına devam ediyor. Mart ayı değerlendirme toplantısında ilçe ve hastane temsilcileri bir araya gelerek yapılan çalışmaları ele aldı.

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Yusuf Bedir ve Yönetim Kurulu üyelerinin de tam kadro katıldığı toplantıda üyelere ait özlük haklarındaki son mevzuat değişiklikleri, son hukuksal kazanımlar, 4-B’lilerin eş durumundan tayin haklarıyla ilgili son gelişmeler, yetki devrinin yaklaşmasıyla ilgili gelişmeler, Sağlık-Sen üyeleri olarak işyerlerinde verimin artırılmasına yönelik katkılar, iş yeri üye ziyaretleri ve iş yerlerinin toplantıya davetleri ve yapılacak olan sosyal faaliyetler masaya yatırıldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yusuf Bedir, üyelerinin sıkıntılarının çözümü için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslan IP: 78.176.203.xxx Tarih : 9.04.2009 16:06:20

helal sana herkese bol kadro verirsen ama sonuçta ne olacakk böyle sonu bakalım insanları bir koltugu kaç kişiye pazarladıgınızıı bizler biliyoruz  ne vaadler oldgunu biliyoruz bende 28 ekimde uye oldum 15 marta kadar sure koydum şube başkanıız  beni ta 4 martta ziyaret etti istifayı duyunca ben senin her işini halledecegim istifa etme diyor n edersin istifa edeyimmi yoksa inanayımmı nerdeydi peki 28 ekimden bu yana nedne ilgilenmedi sizler hepmi böyle vaadlerle kandırıyorsunz herkesi ben bir daha kanmam