4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sağlık-Sen heyetinden ziyaret

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Yusuf Bedir ve beraberindeki heyet, Gemlik ve Karacabey ilçelerini ziyaret ederek, sıkıntılara kulak verdi.

Sağlık-Sen Bursa Şubesi, ilçelerdeki sağlık kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Bedir ve beraberindekiler, ilk olarak Karacabey Temsilcisi M. Fatih Alparslan'ı ziyaret etti.

Daha sonra Karacabey Devlet Hastanesi'ne geçen Bedir, Hastane Müdürü Seyfettin Baykara ile Başhekim Yavuz Kaan Bütün ile görüştü.

Acil serviste yaşanan hekim sıkıntısı konusunda görüşmelerde bulunan Yusuf Bedir, 2 No'lu Sağlık Ocağı'nda bulunan 8 doktorun birer ay sırayla serviste görevlendirmelerini sağladı. Diğer sıkıntılara da kulak veren Bedir, Belediye Başkanı Ergün Koç ile görüşerek, diş röntgen filmini çeken panoramik cihazının Karacabey Devlet Hastanesi'ne kazandırılması için girişimlerde bulundu.

Yaşanan diğer sıkıntılara da kulak veren Bedir, çözüm getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bedir ve ekibi, Gemlik ilçesine de ziyaret etti. Sağlık Grup Başkanı Dr. Besim Çavuşoğlu'nu ziyaret eden Bedir, ilçenin sağlık kurumları ile ilgili bilgi alıp, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 10:44:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?