3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sağlık-Sen Yaz Şenliği

Sağlık-Sen Bursa Şubesi'nin tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Sağlık-Sen IV. Yaz Şenliği" Uludağ Tuzaklı Köyü piknik alanında coşkuyla yapıldı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı şenliğe, Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar da eşiyle birlikte iştirak etti. Şenliğe İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Hakkı Çelik, il ve ilçe merkezlerindeki çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yapan sağlık idarecileri, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

Şenlikte konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar, "Tam gün yasası Sağlık Sen aracılığı ile Sağlık Bakanlığı'na gönderildiği gibi değil, birçok kısmı bakanlık tarafından çıkartılarak TBMM'ye gönderilmiştir. Bu yasasının eksiklikleri giderilmeden geçmemesi için bütün çalışmaları yapacağız. Bunun yanında, aile hekimliğindeki eksikliklerin giderilmesi ile sözleşmeli sağlık personellerinin tayin haklarındaki pürüzlerin ortadan kaldırılması için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Sağlık çalışanlarının moral ve motivesyonun yükseltilmesi için düzenlenen piknikte, voleybol turnuvası, futbol müsabakası, çocuklar ve yetişkinler için çeşitli oyunlar oynandı .Müzik grupları da söyledikleri şarkılarla pikniğe renk kattı. Sağlık çalışanları ve ailelerinin unutulmaz bir gün geçirdiği şenlik renkli görüntülerle sahne oldu. Ailelere yemek ikramının da yapıldığı şenlikte sağlık çalışanları bir yılın yorgunluğunu atmış oldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:11:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?