3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sağlık-Sen'in anıları yarışacak

Sağlık-Sen Genel Merkezi düzenleyeceği yarışma ile üyelerinin anı ve tecrübelerine sahip çıkacak.
Sağlık-Sen üyelerinin meslek hayatları sırasında yaşadıkları anı ve tecrübelerini düzenleyeceği yarışma ile ölümsüzleştirmeyi planlıyor.

Kitap haline getirilecek anıların yarışacağı yarışmanın son katılım tarihi 30 Eylül olarak açıklandı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek yarışmada dereceye girenlere para ödülü verilecek. 5 kişilik jüri tarafından değerlendirmelerin yapılacağı yarışmada birinci olana 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye ise bin TL para ödülü verilecek. Ayrıca jüri özel ödülü sahibi ise 500 TL alacak. Ödül alan ve yayımlanmaya değer görülen tüm anılar kitap haline getirilecek. Müracaatların sendika genel merkezine 30 Eylül'e kadar yapılması belirtildi.

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, "Yarışmaya, Sağlık Bakanlığı'na bağlık kuruluşlarda, üniversite hastanelerinde ve sosyal hizmetlerde çalışan tüm üyelerimiz ile tıp fakülteleri, sağlık meslek liselerinde staj yapan öğrenciler de katılabilecek. Hedefimiz mesleğine yıllarına adayan üyelerimizin yaşadığı unutulmaz anıların camiamız ile paylaşılmasını sağlamak" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 12:12:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?