6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sağlıkçılar sahaya indi

SAĞLIKÇILAR YEŞİL SAHALARDA

Bursa'da, Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen ve hastane çalışanlarından oluşan 15 takımın katıldığı Bahar Kupası Futbol Turnuvası başladı. Hastanede görev yapan personeller arasında dayanışmayı artırmak maksadıyla düzenlenen turnuva mayıs sonuna kadar sürecek.

Mimar Sinan Halı Sahası'nda laboratuar ve idare takımları arasında oynanan maçın ilk vuruşunu Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ yaptı. İlk defa bir hastanenin turnuva için 15 ayrı takım çıkarttığına dikkat çeken Karadağ, "Böyle bir hastanenin başhekimi olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bütün arkadaşlarımızı fevkalade istekli. Çok güzel maçlar olacak. Bir birlerine saygılı olarak, önce spor sloganıyla maçlara çıkacaklar. Kazanan takımı kupa ve çeşitli hediyelerle ödüllendireceğiz" dedi.

Turnuvanın gayesinin sağlıklı bir hayat için spor yapmak olduğunu belirten Karadağ, "İş yerindeki arkadaşlık duygusunu geliştirmek istiyoruz. Sağlıklı kafa sağlıklı vücutta bulunur sözüne inananlardanız. Tüm arkadaşlarımız spor yaparken ve izlerken dostluklarını geliştirecekler, bir birleriyle daha yakın ilişkiler kuracaklar ve işyerindeki başarılarını artıracaklar. Bizim işimiz sağlık hizmetleri olduğu için, hepimizin güler yüzlü olması, enerjik bir şekilde hizmet vermesi lazım" diye konuştu.

Şevket Yılmaz Araştırma Hastanesi Müdürü Cihat Yenigün ise, "Çok güzel bir turnuva. 15 takımın çıkması bizi mutlu etti" diye konuştu.

Laboratuar ve idari bölümün maçıyla başlayan turnuva 27 Mayısta sona erecek. Şampiyon olacak takıma kupa ve çeşitli hediyelerin verileceği öğrenilirken, gol kralı ve en centilmen takım da ödüllendirilecek.

Turnuvanın tarafsız olması için profesyonel hakemin görev aldığı maçlarda kıran kırana mücadeleler ve atılan goller dikkat çekti. Başhekim Karadağ ve Hastane Müdürü tarafından her iki takım futbolcularında turnuvanın açılış maçında nazar boncuğu takıldı.

SAĞLIKÇILAR YEŞİL SAHALARDA
SAĞLIKÇILAR YEŞİL SAHALARDA
SAĞLIKÇILAR YEŞİL SAHALARDA
SAĞLIKÇILAR YEŞİL SAHALARDA
SAĞLIKÇILAR YEŞİL SAHALARDA
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 12:20:05
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 12:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?