4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Şahin, esnafı dinledi

Demokrat Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Altıparmak'ta esnafı ziyaret etti. Gittiği yerlerde ilgiyle karşılanan Hikmet Şahin, DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın ve DP İl Başkanı Füsun Yaşar’la birlikte esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vatandaşlar Şahin'e en çok Yıldırım ve Osmangazi Belediyesi’yle ilgili şikayetlerini aktardı. Başkan Şahin’e derdini anlatan İrfan Göyceli, Yıldırım’da kendi arsası üzerinde oto yıkama servisi açmak istediğini ancak ruhsat sıkıntısıyla karşılaştığını söyledi.

Yıldırım Belediyesi’nde görev yapan yetkililerin kendisini kaçak olarak bu işletmeyi açmaya yönlendirdiğini ileri süren Göyceli, sorumluların kendisine “Nasıl olsa biz bakıyoruz. Sen kaçak olarak yap ve işlet” dediğini öne sürdü. Başkan Şahin, 29 Martta vatandaşın vereceği oylarla bu tür sorunların geride kalacağını ifade etti. Başkan Şahin ve DP kurmayları Altıparmak Caddesi’nde tüm esnaf tarafından ilgiyle karşılanırken, vatandaşlar da desteklerini bizzat iletti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 10:37:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?