4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Şahin: 'Büyük düşünmek gerek'

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (BESOB) ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı ve DP adayı Hikmet Şahin, tabelada 'Büyük düşün' demekle işin bitmediğini, gerçekte büyük düşünmek gerektiğini söyledi.

Seçim propaganda çalışmalarını hızlandıran Şahin, bir yandan halkla kucaklaşırken, diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar, Osmangazi Belediye Başkan adayı Yakup Aktaş, Yıldırım Belediye Başkan adayı Yavuz Yenidünya ve Nilüfer Belediye Başkan adayı Salih Tetikcan'la birlikte BESOB'u ziyaret eden Başkan Şahin, Bursalıların 5 yıl önce kendisine görev verdiğini belirterek, bu süreyi en iyi şekilde kullanıp vizyon projelere imza attıklarını söyledi.

Bu kez Bursalıların karşısına eserleriyle çıktığına dikkati çeken Başkan Şahin, yıllarca konuşulan ama yapılamayan hizmetlerin 5 yıl gibi kısa bir sürede kente kazandırıldığını ifade etti. Bursa için hep en iyisini hayal ettiğini ve onu yapmaya çaba harcadığını dile getiren Şahin, yeniden aday olurken, bitmeyen Bursa hayallerinin kendisini tetiklediğini kaydetti. Bu süreçte yaşananların geride kaldığını, geleceğe kıratla DP ile baktığını anlatan Şahin, Bursalıların çalışkan başkanlarının kıymetini bileceğini vurguladı.

BESOB Başkanı Arif Tak da, 5 yıldır Bursa'ya Hikmet Şahin tarafından yapılan hizmetleri gıptayla takip ettiklerini belirterek, şehrin adeta kabuk değiştirdiğini ifade etti. Şehir girişlerinin Bursa'ya yakışır hale getirildiğini, yine ulaşımda çok önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini vurgulayan Tak, hizmetlerin devam etmesini temenni ettiklerini kaydetti. Tak, siyasi yelpazede insanların tam olarak aradığını bulamadığını, bu açıdan DP'nin gelecekte önemli bir parti haline geleceğini vurguladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?