4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Şahin derneklerden destek aldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve DP Büyükşehir Adayı Hikmet Şahin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Hemşeri derneklerinden tam destek aldı. Dernek yöneticilerine yeni dönem hedeflerini anlatan Başkan Şahin, "Bursa'da hizmetin çıtasını yükselttik. Cesaretle bu yükün altına girdik. Bilgi birikimi ve tecrübemizle yeni dönemde de ayağı yere basan projelerle hizmetlere devam edeceğiz" dedi.

Kahvaltıya Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in yanı sıra, DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Yakup Aktaş, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Yavuz Yenidünya, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Salih Tetikcan ile 41 dernekten temsilciler katıldı.
Büyükşehir Belediyesi'nin 5 yıllık yatırımları ile yeni dönem projelerinin yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından katılımcılara seslenen Başkan Şahin, Bursa'nın Anadolu mozaiği bir kent olduğuna vurguladı.

Başkan Şahin, Doğu'dan, Güneydoğu'dan, Karadeniz'den Ege'den Trakya'dan, Anadolu'nun dört bir yanından Bursa'ya gelmiş insanları hiç ayırmayan ve kucaklayan bir hizmet verdiklerini ve önümüzdeki dönemde bunun süreceğini kaydetti. Kendi döneminde 20 yılda yapılamayan hizmetlerin gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Şahin, Bursa'nın makûs talihini yendiğini vurguladı. Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu süreçte bir takım haksızlıklarla karşı karşıya kaldık. Demek ki bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmıyormuş diye düşündüm. Halkıma hizmete devam etmek için Türkiye'nin ve Bursa'nın en eski geleneği olan Adnan Menderes'in ruhu olan Demokrat Parti ile yola çıkmaya karar verdim."

Bursalıların kendisine hizmet eden çalışkan başkanlarına sahip çıkarak, oyları Hikmet Şahin'de birleştireceklerini anlatan Başkan Şahin, sağdan da soldan da oy alacaklarını kaydetti. Bursa için ihtiyaç olan ve ayağı yere basan projelerle yola çıktıklarını kaydeden Şahin, yaptıkları başarılı işlerden sonra daha iyilerini yine kendilerinin yapacaklarını savundu. İkinci dönem daha iyi işler yapacaklarını belirten Şahin, "Bu memlekette tecrübeli adam kolay yetişmiyor. Tecrübemizle ikinci dönem Bursa'ya daha da faydalı olacağıma inanıyorum. Hikmet Şahin'i siyasetten tasfiye edenleri Bursa halkı tasfiye edecektir. Ben bütün Bursalılardan oy alacağım. Bursa'nın başarı yolculuğunun devam etmesini isteyenler takım tutar gibi parti tutmadan başkana oy vereceklerine inanıyorum" diye konuştu. Başkan Şahin toplantının son bölümünde dernek temsilcilerine de söz verirken, gelen ortak talepler doğrultusunda hemşeri derneklerinin faaliyetlerini sergileyecekleri bir merkez yapacaklarını açıkladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 15:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?