4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Şahin Göçmenler'i ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Demokrat Parti (DP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hikmet Şahin, Görükle ve Gölyazı'da vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. Seçim çalışmalarına hız veren DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Şahin, Görükle Göçmen Konutları, Gölyazı ve Hasanağa'yı ziyaret etti.

Göçmen Konutları Pazar Yeri'nde seçim bürosu açılışına DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Salih Tetikcan'la birlikte katılan Şahin, soydaşların Atatürk'ün hatıraları olduğunu vurgulayarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Bursa'da yıllardır söylenen ancak yapılamayan Yeni hal, Feribot İskelesi, kent meydanı gibi projelerin Hikmet Şahin sayesinde yapıldığını anlatan Başkan Şahin, "Bunların yapılması için Hikmet Şahin gelmeliydi. Geldi ve bu eserler yapıldı. Bursa'da 5 yıla sığan onlarca hizmet oldu. Başbakan Erdoğan her konuşmasında 'Bursa'nın çehresini değiştiren başkan' olarak benden bahsetti. Ancak 8-10 milletvekilini dinleyerek aday yapılmadım. Benim hakkındaki kararın milletvekilleri tarafından değil, Bursalılar tarafından verilmesi için kıratla yola çıktım. Kıymet bilir Bursalılar beni yeniden göreve getirecektir" dedi.

Başkan Şahin daha sonra Gölyazı'ya geçerek düzenlenen nokta mitingine katıldı. Gölyazı-Uluabat Yaşatma Projesi hakkında bilgi veren Başkan Şahin, tıpkı Cumalıkızık'ta olduğu gibi bu bölgenin de tarihi değerlerini ortaya çıkararak, turizme açılması için gereken çalışmaların yapılacağını kaydetti. Bursa'da ayağı yere basan gerçek projelerle hizmete talip olduğunu anlatan Başkan Şahin, daha sonra Hasanağa ve Kayapa'yı da ziyaret ederek, burada yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 10:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?