4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Şahin TÜRSAB'ı ziyaret etti

Demokrat Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Şahin TÜRSAB Güney Marmara Bölge Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren DP Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Salih Tetikcan’la birlikte TÜRSAB Güney Marmara Bölge Başkanlığı'nı ziyaret ederek, üyelerle sohbet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜRSAB Bölge Başkanı Mehmet Akkuş, Şahin’in görev yaptığı 5 yılda ulaşım başta olmak üzere ortaya koyduğu yatırımlarla turizmin önünü açtığını söyledi. Başkan Şahin’in Uludağ için projelendirdiği teleferik projesinin turizmcileri heyecanlandırdığını vurgulayan Akkuş, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ve Hızlı Feribot gibi prestij projelerinde İstanbul’un gölgende kalan Bursa’yı turizmde tercih edilir bir merkez haline getirdiğini kaydetti. Yine Hanlar Bölgesi projesinin yapılmasıyla Bursa’nın çok daha fazla turist çekeceğini anlatan Akkuş, kent için ve turizme destek veren herkesle birlikte çalışmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de, göreve geldiği günden itibaren Bursa’nın İstanbul’un arka bahçesi değil çağdaş ve modern bir dünya kenti olmasını istediklerini ve bu sebeple önemli projelere imza attıklarını söyledi. Bursa’da yıllardır söylenen ancak bir türlü çözümlenemeyen ulaşım sorunu başta olmak üzere birçok sıkıntıyı çözdüklerini anlatan Başkan Şahin, “Yıllardır söylendi. Acemler Kavşağı ama yapmak Hikmet Şahin’e nasip oldu. Yine Hızlı Feribot projesi söylendi ama yapılamadı. Onu da biz yaptık. Hal Projesi Hikmet Şahin döneminde gerçekleştirildi. Bunların yanında yeni dönemde gerçekleştirecek projelerimiz, Bursa için hayallerimiz var” dedi.

Mevlana’nın “Dün dünde kaldı cancağızım yeni şeyler söylemek gerek” sözlerine atıfta bulunan Başkan Şahin, hizmet etmek için Kırat’la DP ile yola çıktığını kaydetti. Yeni dönemde Teleferik Projesi, Uludağ Oteller Bölgesi’nin düzenlenmesi, Atatürk Kongre ve kültür merkezi’nin tamamlanması gibi projeleri çok önemsediğini yine, parklar, kavşaklar, Bursaray’ın yeni hatları gibi vizyon projelerin gerçekleştirileceğini kaydetti. Ayağı yere basan projeler ürettiklerini de vurgulayan Başkan Şahin, hizmetin devamı için istikrar gerektiğini Bursalılar'ın da istikrara ve Hikmet Şahin’e oy vereceklerini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 10:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?