3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Şahin 'Vatandaşı kandıramazsınız'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve DP adayı Hikmet Şahin, vatandaşları hayallerle kandırmanın mümkün olmayacağını söyledi.

Demokrat Parti'nin Değirmenlikızık ve Sinandede seçim bürolarının açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, DP İl Başkanı Füsun Yaşar, DP Yıldırım Belediye Başkan adayı Yavuz Yenidünya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışlar öncesi düzenlenen nokta mitinglerinde vatandaşlara seslenen Hikmet Şahin, Bursa’yı gerçekçi projelerle marka kent yapmak için yola çıktığını belirterek, 5 yılda vizyon yatırımlarla kentin adeta örüldüğünü kaydetti. Yeni dönemde de dünya kenti Bursa için çok önemli projeler hazırladıklarını anlatan Başkan Şahin, “AK Parti’nin adayı Recep Altepe’yi dinliyorum. Bizim Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi için önceden orayı betonlaştırdılar diyorlardı. Şimdi orada çok güzel işler yapılacak diyor. Biz bunları başından beri söyledik. Söylemekle kalmadık, orayı Bursa’ya kazandırdık. Yine kendisi Uludağ’a dişli tren yapacakmış. Hayal bunlar. Bir de Altıparmak-Heykel, İnönü Caddesi, Uluyor ve Çarşamba’yı kullanarak ring yapacak bir tramvay yapacakmış. Orada keskin dönüşler var, caddeler zaten dar. Üstelik bu araçlar arıza yaptığında nereye çekip tamir edeceksin. Büyük alanlar lazım onun için. Hem de fabrika kurup vagonları üretecekler. Türkiye Cumhuriyeti yapamadı bunu yahu. Kim inanır bunlara? Bırakın bu palavraları. Bursalılar gerçek projelerle kendisine hizmet eden başkanlarına destek verecektir. Bursa’nın Hikmet’i var diyecekler. Hizmete devam diyecekler. Hikmet’e evet demek, hizmete evet demektir diyecekler” diye konuştu.

29 Mart akşamı Bursa’da kıratla birlikte Hikmet Şahin’in 2014 yılına kadar vatandaşlar tarafından yönetime getirileceğini savunan Başkan Şahin, vefasızlık edenlerin, haksızlık edenlerin, Şahin’i tasfiye edenlerin milletin oyuyla tasfiye olacağını ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 13:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?