4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Şahin'e destek büyüyor

Seçimler için son haftaya girilirken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve DP Büyükşehir Adayı Hikmet Şahin’e Bursalıların desteği büyüyor.

Setbaşı ve Ünlü Cadde’de esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Şahin, partili partisiz herkesin desteğini aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar ve partililerle birlikte Setbaşı ve Ünlü Cadde’de esnafı ziyaret etti. Her girdiği işyerinde büyük bir sevgiyle karşılanana Şahin’e esnaf destek verdi.

Girdiği işyerlerinde vatandaşlarla da sohbet eden Şahin’e, Bursalılar “Dualarımız da oylarımız da seninle ” diyerek tam destek verdi. Vatandaşlar, Bursa’da yapılan hizmetlere rağmen Hikmet Şahin’e haksızlık yapıldığını belirterek, sandıkta bunun hesabını soracaklarını ifade etti. Vatandaşlardan aldığı destek ve tepkilerle moral bulan Başkan Şahin, bugüne kadar kişilerin değil toplumun çıkarlarını ön planda tutarak hizmet ettiğini, bundan sonra da herkesin başkanı olmayı sürdüreceğini söyledi. Başkan Şahin, oy verenin de vermeyenin de, Bursa’da doğanın da doyanın da başkanı olacağını vurguladı.

Hikmet Şahin, dün akşam Yörem 55 derneği tarafından düzenlenen Samsunlular Dayanışma Gecesi’ne onur konuğu olarak katıldı. Salona alkış yağmuru altında giren Başkan Şahin, yaptığı selamlama konuşmasında kimseyi ayırmadan, kimseyi öteki saymadan 5 yıldır hizmet verdiğini, yeniden göreve geldiğinde de aynı şekilde herkesin başkanı olmayı sürdüreceğini ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 19:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?