3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Şahin'e halktan büyük ilgi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve DP adayı Hikmet Şahin, Bursa’yı modern dünyayla buluşturmak için 2004 yılında başladıkları başarı yolculuğunun Bursalıların desteği ile 2014 yılına kadar süreceğini belirterek, “Birilerinin başkanı olmadım. Ben Bursalının toplumun başkanı oldum. Allah'ın izniyle bundan sonra da öyle olacak” dedi.

Kemerçeşme, Gülbahçe ve Minareliçavuş mahallelerinde Demokrat Parti tarafından düzenlenen miting ve toplantılara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bursa’nın çehresini değiştiren hizmetlerin devamı için, aydınlık Bursa için vatandaşlardan oy talep ettiğini söyledi. Bursa’da 5 yıldır süren büyük bir başarı yürüyüşü olduğunun altını çizen Başkan Şahin, haksızlık ve vefasızlık yapanları Bursalıların sandığa gömeceğini söyledi.

Şahin, “Başarı da var, haksızlık da var ortada. Bugüne kadar sizlere gelip bir sürü söz verdiler, ama yapmadılar. Bu eserleri kim yaptı? Hikmet Şahin. Eski hali kim çıkardı kent dışına? Hikmet Şahin. Türkiye’nin en modern halini yaptık. Başbakan geldiğinde Türkiye’nin en modern hali olarak bahsetmişti. Başbakanın da övgülerini aldık. Bakmayın siz haksızlığa, mağduriyete, asıl haksızlığın cevabını siz sandıkta vereceksiniz. Ben inanıyorum ki vefalı Bursalılar vefalı başkanlarına, çalışkan başkanlarına sahip çıkacaklardır. Hakkı yerine teslim edeceklerdir. Hizmetleri yapan Hikmetlerine Bursalılar sahip çıkacak” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 13:25:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?