3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Şahin'e ilgi büyük

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve DP adayı Hikmet Şahin, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlar tarafından büyük sevgi ve ilgiyle karşılanıyor.

Mehmet Akif ve İhsaniye’de vatandaşlara seslenen Başkan Şahin, “29 Martta haksızlığa hayır, hizmete evet deyin” dedi.

Hikmet Şahin, Mehmet Akif Mahallesi’nde partisi tarafından düzenlenen kahvehane toplantısına DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın ve DP Osmangazi Belediye Başkan adayı Yakup Aktaş’la birlikte katıldı. Vatandaşların alkış ve tezahüratlarıyla karşılanan Başkan Şahin, 5 yılda vizyon projelerle Bursa’ya zaman kaybettirmediğini ifade etti. 11 kavşakla öncelikli olarak Bursa’nın ulaşım çilesini bitirdiklerini anlatan Başkan Şahin, Merinospark, Hızlı Feribot İskelesi, Nilüfer Vadisi, Yeni Hal, Bursaray Yıldırım Etabı gibi birçok hizmetin kendi döneminde Bursa’ya kazandırıldığının altını çizdi.

Yaptığı tüm bu hizmetlerin sonucunda başarının cezasız kalmadığını ve partisi tarafından aday gösterilmediğini vurgulayan Başkan Şahin, Bursa için hayallerinin henüz bitmediğini ve hizmet etmek için baba ocağı olan DP’ye geçerek yola devam ettiğini ifade etti. Bursa halkının başarılı başkanına sahip çıkacağını ve 29 Martta “İnadına Hikmet, inadına hizmet, inadına kırat” diyeceğini söyledi. Bursa’da Hikmet’e sahip çıkmanın hizmete sahip çıkmak anlamına geleceğini ifade eden Şahin, yeni dönemde de vizyon projelerle Bursa’yı dünya kenti yapacaklarını vurguladı. Başkan Şahin, Bursaray üniversite etabı, Mudanya sahil düzenlemesi, Hanlar Bölgesi Projesi, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ve Engelliler Hizmet Merkezi’nin bunlardan sadece bir kaçı olduğunu anlattı.

İhsaniye’de seçim bürosu açılışına da katılan Başkan Şahin, vatandaşlardan seçimlerde AK Parti’ye kırmızı kart göstermelerini istedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın son 3 mitinginde kendisini Bursa’nın çehresini değiştiren başkan olarak andığını hatırlatan Şahin, ancak tüm bu çalışmalara rağmen bir mağduriyet oluştuğunu, Bursalının sandıkta başkanına sahip çıkacağını ve 2014’e kadar görevini kıratla sürdüreceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 17:17:18
Güncelleme :13 Mart 2009 Cuma 17:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?