3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Şahin'i vuran zanlı yakalandı

HİKMET ŞAHİN'İ VURAN ZANLI YAKALANDI

Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hikmet Şahin'i silahla ağır yaralayan zanlının Antalya'nın Lara ilçesinde kaldığı otelde sahte kimlikle yakalandığını bildirdi.

Olayın ardından yoğun bir çalışma başlattıklarını, bütün ekiplerin alarma geçirildiğini ve özel bir ekip kurulduğunu anlatan Zeki Çatalkaya, "Şüphelinin gidebileceği bütün yerler araştırıldı. Bütün kentler uyarıldı. Fotoğrafları dağıtıldı. Bulunabileceği yerlerde titiz bir araştırma başlatıldı. Sahte kimlik kullanan şahsın İstanbul'a gittiğinin belirlenmesi üzerine burada operasyon yaptık. Son anda elimizden kaçırdık.Ancak takibimizi sürdürdük. Antalya Lara'da kaldığı otelde sahte kimlikle şahsı yakaladık" dedi.

Zeki Çatalkaya, sabıkalı olan Hüseyin Şimşek'in olayda kullandığı suç aletinin henüz ele geçirilemediğini belirterek, "Olayın sebebi henüz belli değil. Olay çok yeni. Zanlı Bursa'ya getiriliyor. Olayı çok yönlü olarak araştırıyoruz. Olayın arkasında kimsenin olup olmadığını, sebebini araştırıyoruz. Hepsi zanlının Bursa'daki sorgusunun ardından netlik kazanacak" diye konuştu.

Zanlı Hüseyin Şimşek'in bir saat içerisinde Bursa'da olacağı, Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekip tarafından sorgulanacağı öğrenildi.

Öte yandan, bacağına isabet eden 2 kurşunla ağır yaralanan ve çok kan kaybettiği için yoğun bakımda olan eski başkan Hikmet Şahin'in durumunun ise ciddi olduğu bildirildi.

HİKMET ŞAHİN'İ VURAN ZANLI YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 16:18:00
Güncelleme :7 Kasım 2009 Cumartesi 16:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?