3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Şahin'in gezileri devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Mudanya ve Güzelyalı'da vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Sağanak yağmura rağmen Başkan Şahin'e alkış ve tezahüratlarla destek veren vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Mudanya ve Güzelyalı'da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı ve DP adayı Hikmet Şahin, ilçe halkının sevgi seliyle karşılandı. Mudanya ve Güzelyalı'da, DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar ve DP Mudanya Belediye Başkan adayı Meryem Bizimtuna ile esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Şahin, vatandaşlarla buluştu. Her girdiği dükkanda büyük ilgi gören Başkan Şahin, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Öte yandan Mudanya ve Güzelyalı'da AK Parti, CHP ve Anavatan Partisi seçim bürolarını da ziyaret eden Başkan Şahin, partili partisiz herkesten oy talep etti. Başkan Şahin, AK Parti Mudanya İlçe Kurucu Başkanı Mevlana Şimşek'i de iş yerinde ziyaret ederek, destek aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, önceki akşam Arabayatağı ve Küçükbalıklı'da düzenlenen nokta mitinglerine katılarak, vatandaşlara seslendi. Bursalıların 29 Martta birilerinin atadığını değil kendilerine hizmet edene oy vereceğini ifade eden Şahin, vatandaşların çalışkan başkanlarına sahip çıkacaklarını söyledi. Yerel seçimlerin milletvekilliği seçimi olmadığını anlatan Başkan Şahin, "Genel seçimlerde hangi partiye oy verirseniz verin. Ancak mahalli seçimlerde belediye başkanı seçiyorsunuz. Size hizmet edene, çalışmaya, tecrübeye oy vereceksiniz. Bir başarı yolculuğu var ortada. Bursa'ya çağ atlatan eserler var. Bu eserleri kullanan Bursalılar inanıyorum ki kıymet bilecek. Bazıları kıymet bilmese de Bursa kıymet bilecek ve çalışkan başkanını yeniden göreve getirecek" dedi.

Arabayatağı'nda düzenlenen kahvehane toplantısında söz alan DP Yıldırım Belediye Başkan adayı Yavuz Yenidünya da, işsizlikle mücadelenin belediyenin görevi olmamasına rağmen vatandaşların içinde bulunduğu durumun göz önüne alarak, belediye kaynaklarından yapılacak tasarrufla her mahallede 10 kişiye iş imkanı sağlanacağını söyledi. Belediyede yapılan lüzumsuz harcamaları kabaca hesapladıklarını ve 10 trilyon civarında bir kaynak oluşturulabileceğini anlatan Yenidünya, hizmete geldiklerinde bu kaynakla adaletli bir şekilde tüm mahallelerden işsiz vatandaşlara iş imkanı sağlanacağını kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 14:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?