3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sahte rakı 2 can daha aldı

Bursa'da sahte rakıdan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı dün ve bugün hayatını kaybeden 2 kişi ile birlikte 4'e yükseldi. Cumhuriyet Savcılığı soruşturmasını derinleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Mudanya ilçesinde sahte rakıdan dolayı zehirlenen Hasan Erdem (78) ve Saip Telli'nin (59) ölümünün ardından İl Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlatmıştı. Jandarma Mudanya'daki bir tekel bayiden İstanbul Kartal'daki sahte rakı imalathanesine ulaşmıştı.

Burada yapılan operasyonda 500 litresi açık 627'si şişelenmiş, 120'si ise koli halinde viski ile 33 şişe rakı ele geçirilmişti.
Jandarmanın soruşturması sürerken sahte rakıyı Mustafakemalpaşa ilçesinde satın alıp görme bozukluğu teşhisiyle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan İsmail Güven (55) ve Ovaakça'da sahte rakı satın alıp kör olarak Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nazmi Kahraman'ın (36) ölüm haberleri geldi. Savcılığın soruşturmasını derinleştirdiği belirtilirken, sahte rakıların satıldığı Mudanya, Yenişehir, Osmangazi, Yıldırım ve Mustafakemalpaşa ilçelerinden yeni ölüm olaylarının yaşanmasından endişe ediliyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 10:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?