3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sahte rakı alkolü bıraktırdı

Bursa'da 2 hafta önce sahte rakıdan zehirlenen ve tedavisinin ardından taburcu olan 37 yaşındaki Ahmet Kara, alkolü bıraktığını söyledi.


Edinilen bilgiye göre, merkez Demirtaş beldesinde dere kenarında buldukları rakıdan içen 5 kişiden 3'ü hayatını kaybetti. 15 gündür özel bir hastanede tedavi gören emekli işçi Ahmet Kara ise bugün taburcu oldu. Sahte rakıdan zehirlenen kuzeni Zafer Kara'nın (27) öldüğünü duyunca gözyaşlarını tutamayan Ahmet Kara, bundan sonra içkiyi bırakacağını söyledi.


Bu arada Sayısal Loto'dan kendisine para çıktığını belirten Ahmet Kara, kuponu almak isteyen kişilerin kendisini darp ettiğini iddia etti. Dere kenarındaki içkilerin 27 yaşındaki torunları Zafer Kara'nın ölümüne, oğulları Ahmet Kara'nın da zehirlenmesine sebep olduğunu anlatan Ali Kara (80) ve eşi Halime Kara (76) ise çok zor günler geçirdiklerini belirterek, "Önce torunumuzu kaybettik. Şimdi de oğlumuz yataklara düştü. Doktorlar yüzde 80 iyileşeceğini açıkladı. Doktorlara çok teşekkür ediyoruz.

Oğlum olaydan birkaç gün önce dövülmüş. Vücudunda morluklar vardı. Sayısal Loto kuponunu almak istemişler ama biz kimsenin günahını almak istemiyoruz" dedi.
Demirtaş beldesinde sahte rakı nedeniyle Zafer Kara ile birlikte İbrahim Cinoğlu ve Mehmet Gönen de hayatlarını kaybetmişti.

İha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 17:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bülent Yılmaz IP: 212.156.58.xxx Tarih : 22.04.2009 08:31:26

Kurban olayım Allaha...Parayı kime nasıl vereceğini çok iyi biliyor...İçkiyi bırakacağını söyleyen bu talihli-talihsiz arkadaş artık petrus bile içebilir...O kadar para boş gitmez demi:)